Een geboortesteen, heb jij er al van gehoord?

Een geboortesteen, heb jij er al van gehoord?

Geboortestenen zijn edelstenen en kristallen gekoppeld aan een maand. Deze stenen hebben unieke vibraties, die in het verleden gekoppeld zijn aan maanden door astrologen en mensen die veel verstand hebben van de vibraties die edelstenen hebben.

Elke maand heeft een speciale geboortesteen. Hieronder kan je een lijstje vinden. 

Januari: granaat
Februari: paarse en groene amethist
Maart: aquamarijn
April: diamant of bergkristal
Mei: smaragd
Juni: parel, maansteen of alexandriet
Juli: robijn
Augustus: peridoot
September: saffier in al zijn kleuren
Oktober: Groene en roze toermalijn of opaal
November: citrine of gele topaas
December: blauwe topaas, turkoois of tanzaniet


In deze hanger zit een citrine verwerkt in een gouden zetkastje, de geboortesteen van de maand november. Je kan alle stenen in dit type hanger hier vinden.

Stenen die passen bij jouw geboortemaand kunnen jou helpen om je bijvoorbeeld beter te voelen, verder te ontwikkelen en (innerlijke) rust te krijgen.

Een juweel met een geboortesteen kan op verschillende manieren gedragen worden. Je kan jou eigen steen gaan dragen om extra empowerment te krijgen, of je kan de steen gaan dragen als symbool voor je kindjes of een ander dierbaar persoon. 


Deze unieke geel gouden hanger met blaadjes zit een groene peridoot verwerkt in een gouden zetkastje, de geboortesteen van de maand augustus. Nog inspiratie voor unieke creaties met geboortesteenjuwelen kan je hier vinden. 

 Je kan in de webshop al een heleboel juwelen vinden waarin een zo'n steen die een maand symboliseert verwerkt zit. Maar vind je jou gading er toch nog niet tussen, dan kan je altijd een juweel op maat laten maken. Je kan kiezen om de steen van jou geboortemaand te verwerken in een juweel. Of een juweel laten maken waar elke steen symbool staat voor een familie lid, zodat je elk gezinslid altijd dicht bij jou hebben. 
Ik had de eer al om unieke juwelen te maken waarin de kindjes gesymboliseerd werden door een de steen van hun geboortemaand. Je kan ze hier bewonderen.

Een ring gemaakt op maat van klant met een smaragd en saffieren

Wil je graag zo'n bijzonder juweel voor jezelf laten maken of wil je bijvoorbeeld de moeder van je kindjes verassen met zo'n op maat gemaakt juweel? Dan kan je hier een afspraak maken.