Getuigenissen

Breandán Kearney
Just wanted to let you know that the ring arrived and I gifted it to Elisa last Friday evening at our 5th wedding anniversary dinner.
Elisa absolutely loves it.
Thank you for helping us make something so meaningful and beautiful.
Maakt veel tijd voor je eigen unieke verhaal en maakt hierbij dan ook supermooie unieke creaties! Grote aanrader!
Wat een topper!!! Super mooie, kwalitatieve en originele juwelen! Lies luistert echt naar wat je wilt en helpt je zo goed mogelijk. Je komt vaak nog beter uit dan gedacht! Ze heeft mijn verlovingsring, trouwring en trouwjuwelen gemaakt.. en een zeer speciaal juweel. Waardoor ze nog een extra speciaal plekje heeft gekregen en mijn eeuwige dankbaarheid! Een vrouw met het hart
op de juiste plaats!
Lies heeft duidelijk kennis van zaken. Ze helpt heel geduldig kiezen tussen de vele verschillende opties die ze heeft. Wij zijn erg goed geholpen bij de keuze voor onze trouwringen.
Liesbeth Wachters
Lies maakt prachtige juwelen en is een super vlotte madam! Ze neemt echt de
tijd om je persoonlijk te helpen bij het maken van je keuze.
Jolien Vandemoortele
Superspontane, vlotte, eerlijk en gepassioneerde madam! Precies of mijn juweel werd gemaakt door een vriendin :D Trots om uw creatie aan mijn vinger te mogen dragen, Lies! 
Niels Gotjé
Heel vriendelijk en goed geholpen. Had ook zeer goede suggesties.
Sari Capron
Mooie juwelen, gemaakt met passie. Vriendelijk en persoonlijke aanpak! 
Marjan Van Der Donk
De juwelen van Lies Wambacq, zijn stuk voor stuk pareltjes. Mooie stukken met veel liefde en passie voor edelmetalen en edelstenen. Er is een duidelijke originele, dromerige, positieve en fantasierijke lijn te zien in Lies haar werk, net zoals Lies zelf, al vind je voor elk wat wils. Het mooie is dat Lies haar passie doorgeeft in elk stuk dat ze maakt, en er zo voor zorgt dat je als drager het oprechte gevoel krijgt dat je een bijzonder stuk draagt, iets dat bij je past of desnoods voor je wordt aangepast. De combinatie van originaliteit, vakmanschap en een fantastische persoonlijke service geeft jouw juweel net dat extra, om er voor te zorgen dat je dit met trots en fierheid draagt.
Evy Kenzeler:
Vandaag heb ik de ketting goed ontvangen en ik ben er zeer blij mee. 
Ik ga ze met heel veel plezier dragen. 
Vele groetjes,
Evy