Extra gaatje laten schieten in het goud

Wil je graag een (extra) gaatje?

Wist je dat je bij mij ook terecht kan om gaatjes te laten schieten in de oorlel?

Ik schiet zowel oorbelletjes bij kindjes als een extra gaatje bij volwassenen (niet in het kraakbeen). Bij kindjes geef ik de voorkeur om ze pas te laten piercen vanaf 7 jaar. Het doet toch een beetje pijn en ook om het te verzorgen en wisselen gaat dit al wat beter bij een iets ouder kindje. 

Ik kies om enkel in het goud te schieten. Dit geeft minder allergische reacties. De 14K gouden oorbelletjes startten vanaf €45 per stuk (dit is afhankelijk van de goudprijs).

De mogelijkheden die je hier kan laten schieten zijn:
gouden schiet oorbellen waarmee je hier kan laten piercen.

Als je een gepast model gekozen hebt, desinfecteer ik mijn handen goed. Dan worden de haren zo goed mogelijk aan de kant gedaan en gaan we de oorlel ontsmetten. Je krijgt daarna een puntje op je oor waar het oorbelletje geschoten gaat worden. 

De plaatsing van de oorbel gebeurd volgens verschillende criteria. Bij de eerste gaatjes: in het midden van de oorlel, maar ook op dezelfde lijn van het andere oor. Bij een extra gaatje, volgen we zoveel mogelijk de curve van het eerste gaatje. 

Als we samen vastbesloten hebben dat daar het gaatje mag komen, wordt het studex schietsysteem uit zijn vacuüm verpakking gehaald en door het oor geprikt. 

Het STUDEX® System75™ instrument om oorgaatjes te prikken is 100 % veilig en hygiënisch. De prikoorbellen worden geleverd in steriele, individueel verpakte cartridges. In één soepele beweging wordt het oorgaatje geprikt en de sluiting correct op de steker bevestigd. We houden ons aan de strengste gezondheids- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de richtlijnen van de EU alsook aan de normen van de FDA (Food and Drug Administration).

oorring geschoten bij man

Na het schieten wordt aangeraden om pas na 6-12 weken te wisselen en het eerste jaar altijd oorbellen te dragen. 

Wil je graag een afspraak maken om gaatjes te laten schieten? Dan kan je dit hier.