Zijn jullie ook zo geschokt van de oud goud opkopers?

Zijn jullie ook zo geschokt van de oud goud opkopers?

Wie van jullie heeft de aflevering van Factcheckers op VRT over het verkopen van oud goud gezien? Ondanks dat sommige klanten me al hadden verteld over zulke praktijken, moet ik wel echt zeggen dat ik in shock was!

Intimidatie, liegen en bedriegen bleek bij vele goudopkopers de realiteit te zijn.

Voor het opkopen van goud in ruil voor geld, kan je bij mij niet terecht. Maar je kan het wel verkopen om iets nieuws mee uit de stock te kopen. Het goud wordt dan voor jullie ogen getest en gewogen, dan kijken we samen online naar de huidige dagprijs en kijken we voor welk budget je iets nieuws kan opzoeken.

Wat ook kan, is dat ik van jullie oud goud een nieuw juweel maak. Alle informatie om dit te doen kan je hier vinden.

Wat ik dan zelf met dit oud goud doe? Ik laat het uitzuiveren naar puur goud, dit geef ik af aan de gieterij. Zij legeren hiermee opnieuw en gieten zo al mijn gouden juwelen.

Dus als je een juweel van mij koopt, kan je er voor 90% van uitgaan dat het gemaakt is met gerecycleerd goud of zilver.